Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cigós cucc

2010.04.09

AZ INTERNETEN KÖRBEJÁRT LEVÉL ÉS A VÉLEMÉNYEM:
Keserű igazság!
A cigányok a gyermekek után járó zsozsóból és segélyekből tartják fent magukat. Olyan szinten, amit egy magyar nem vállal fel. Meg is van ennek az eredménye:
222 országból a 202.-ek vagyunk; születések számát tekintve 1,3 gyermek/család, ami azt jelenti, hogy 3 egy gyermekes családra jut egyetlen két gyermekes család.
Ahhoz, hogy a népesség ne fogyjon, 2,3 gyermek/család szükségeltetne. A fenti példa alapján azt már le sem írom, hogy ez mit jelent.
A születésen belül is érdekes a statisztika! Ma már ott tartunk, hogy nyolc év alatti gyerekek fele a cigány. A fentiek alapján 2030 táján jutunk el oda, hogy a 8 millióra
fogyatkozott összlétszám fele már cigány nemzetiségű lesz.
2100-ban születne meg az utolsó magyar!
Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó
munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat;"Vigyázzatok, az ország azé, aki teleszüli" Azóta sem vigyázunk. A politika segélyekkel fenntartja, fejleszti a szavazóbázist, melyet alkalmanként egy tál lencséért ki is használ.
Három nemzedék nőt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára. Itt egy kérdés merült fel a cikk írójával szemben;
Hogyan adnak majd munkát a kisebbségbe szorult magyaroknak? A jövő nem évtizedek múlva mutatja meg magát! Már itt van, a borsodi aprófalvas településeken, Meszes, Rakaca…
Itt már valóban kisebbségben vannak a magyarok. Esténként bezárkóznak, s remélik,  marad valami a portán. Ha nem, örülnek, hogy az életüket meghagyták.
Végezetül egy vicc:
Melyik az a három szó, amit sohasem akarsz hallani egy cigánytól?
Jó reggelt szomszéd!
Ez alapján mindenki döntse el ki a rasszista
NA MIT SZÓLUNK HOZZÁ? EZT MINDENKÉPPEN OLVASSÁTOK EL! TANULSÁGOS.....
Hogy is van ez Romák? című topicban (origo) van állítólag egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt. Íme:
Én roma vagyok. Főiskolára járok. A következő a véleményem: Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban! Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő, amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk, mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk, és egyre többen leszünk.
Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized, és mi leszünk
a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom, mint tényt.
Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos, hogy mi fog történni. Lassan, és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország.
Mi vigyázunk majd a magyar kisebbségre. Adunk nekik munkát a saját országunkban. Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz, hogy
Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen. Annyi nép eltűnt már a történelem során, amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején. Ez a vita ezen a topicon, ebben az értelemben, tehát már értelmetlen.
Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. Béke
veletek.
Egy magyar véleménye:
És még azt mondják, hogy a MAGYAROK a RASSZISTÁK !
Én meg azt üzenném ennek a diplomás romának (ha egyáltalán ő írta,
mert elég kevesen vannak ám), hogy eljön még az idő, mikor a romák és a magyarok egymást gyilkolják. Hála neki, a kedves levélírónak!
EZT AKAROD? Ha ez a levél körbejárja az országot, nem tudom, mi lesz, ha mindenki úgy reagál rá, mint én. Ugyanis hihetetlenül felháborított.
Rengeteg támogatást kaptok, DE MINEK? Szülitek a rengeteg gyereket rakásra, aztán magukra hagyjátok, bűnözők lesznek, és műveletlenek. EZ A NAGY CSALÁDSZERETET? Szerencsétlen magyar meg nem mer két gyereknél többet vállalni, mert nem bír többet TISZTESSÉGESEN FELNEVELNI! És ők lesznek a jövő nemzedéke. Kérdem én, ha nem marad az országban dolgozó magyar ember, ki fog titeket eltartani cigányok? Ki osztja majd a segélyt, ha nem lesz miből, mert nem lesz ember, aki dolgozzon?
De hát majd kitalálnak valami okosat a diplomás cigányok. Majd segít az UNIÓ... És még valami: Igen, tűnnek el népek. Ez mindig így volt és így is lesz.
De mi már több mint 1000 éve létezünk, Isten segítségével. A magyar nép nem fog eltűnni.
Túléltük a besenyőket.
Túléltük a tatárokat.
Túléltük a törököket.
Túléltük a Habsburgokat.
Túléltünk két világháborút, Trianont, a szocializmust.
A cigányokat is TÚL FOGJUK ÉLNI. Honnan tudom ezt ilyen biztosan? Tudom.
MERT ISTEN VELÜNK VAN! NEM hagyott el minket, bár sokan ezt mondják.
Hamarosan történni fog valami, ami megváltoztatja a kedves diplomás roma által felvázolt jövőt. Nem háborúra gondolok.
Dehogy. Egyszerűen csak Isten megsegít valahogy. Mint mindig, a történelem során. A diplomás romának sok sikert kívánok a tanulmányaihoz, amit a magyar állam finanszíroz neki. És kérem, hogy gondolkozzon el magán, amíg nem késő.
Senkinek nem lenne jó, ha háború lenne. Az intelligens emberek nem népirtással oldják meg a gondokat. Ugye?

 

Gondoltam, kibővítem ezt a levelet a magam megjegyzéseivel, és így futhat még egy kört.
Amikor kisgyerek voltam, és a pesterzsébeti telepen nőttem fel, még nem volt szóbeli kapcsolatom 8-9 éves koromig, a cigányokkal. És bevallom, nem is szerettem volna, mert csak annyit láttam, hogy a környéki dzsumbujból előbújnak, mit bújnak; áradnak, amikor a magyar ember lomtalanít, és hajba kapnak a szeméten. Akkor még a meséből ismertem a cigányt, aki szívesen bazsevált a lakodalmon, vagy pórul járatta az ördögöt. Nem volt bennem sem érdeklődés, sem harag, csak láttam, hogy van egy "nép", akinek más az értékrendje, és akinek az értékrendjét csak úgy lehet megérteni, ha LEALACSONYODUNK hozzájuk!
De nem nőtt ettől a gondolattól a karomon nyilaskeresztes karszalag.
Aztán az iskolámban újabb tapasztalatok jöttek. A cigányok koszosak, büdösek és kötözködők voltak. Becsültem közülük azokat, akik nem, és a mai napig van barátom, akit cigánynak látok és nem pöffeszkedő, EU-kompatibilis romának. Mert bizony van sok érték ebben a népben, de nem a magyarok vették el tőlük a lehetőséget, hogy megnyilvánuljanak képességeik! Ők maguk, és az akkori zsidó-kommunista tervgazdálkodás.
Egy vándorló életmódot folytató közösséget tudatosan más életformára kényszerítettek. Így egyik napról a másikra kellett a drótosnak, ócskásnak, agyagvetőnek, teknővájónak panelekbe költöznie és építeni a szocializmus, persze a történelemben megszokott pár tükörért, üveggyöngyért...
Aztán Kádár, főmajom elvtárs irányításával rájöttek a nagyorrú honfoglalók, hogy miként lehet az évezredek óta (!) itt élő magyarokat lenyomni: betelepítették az egyetemi városba a cigányokat, lakást adtak alájuk, segélyt a kezükbe. Mindezt akkor, amikor Magyarország még nem heverte ki a háborús pusztítást, lopta a szovjet, a zsidó, és az összes trianoni maffia-ország.
Emellett, hogy még nagyobb legyen a kontraszt, Bartók és Kodály ellenében a kommunista vezetők és a M(agát magyarnak feltüntető) T(udományoskodó) A(z identitást tudatosan aláásó) /MTA/ a cigányzenét kezdte favorizálni, valamint igyekezett ősi tudásőrző népzenénket nótává silányítani.
De vissza az emlékekhez...
Elkezdtem hallani, hogy a cigány kirabolta, megerőszakolta, megverte, stb.
Eközben az osztályunkba érkezett egy-két cigány gyermek. Nem volt megkülönböztetés. Magunktól. A saját érdekünkben, mert így volt jó. Elég volt a kötelező orosz nyelv és a kisdobos nejlonnyakkendő.
Hetedikben jött egy lány, akinek lehengerlő volt a humora, és a telepi gazdag cigányok közé tartozott. Imádtam lógni vele, a szülei bírtak, és nem okozott gondot a bőrszíne, a csicsa öltözködése, a halovány tanulmányi színvonala. Emberként kezeltem, mert az is.
A középiskolák választásánál feltűnt, hogy még a jó tanuló cigányok sem akarnak gimnáziumba menni; szakiskola, szakközép. Ez volt a választásuk.
Én a növények szeretetéből választottam középiskolát. Egyetlen félcigány osztálytársam volt, akivel "intimebb" viszonyom miatt, közelebb kerülhettem a nyóckeri cigány-élethez. Megdöbbentett, hogy ez kinek jó. Aztán, amikor tőle jövet nem tudtam végigmenni a buszmegállóig, hogy nem fenyegessék meg az életemet a „fajtársai”, sürgősen véget vetettem a dolognak.
És most nézzük a semmiből kihajtott jelent.
A strasbuorgi és kanadai esetek felháborodása után elég volt az MSZP 8 éve, és a cigányok romákká váltak, sőt értelmiséggé, akiknek olyan értékes kultúráját állambácsi milliárdokkal támogatta, miközben magyar diákoktól vették el a lehetőséget esélyegyenlőség címén. Tanultam eleget a pozitív diszkriminációról, és olvastam elég EU-s jogszabályt, hiszen a pénzéhes romák kibújva a magyar jog alól, magukra öltötték az uniós polgár minden múltat elfedő, szagmentesített köntösét.
De itt egy kés, ott egy pofon valahogy mindig kipottyan a jelmez alól, és nekem egyre jobban fáj, hogy az a pár becsületes cigány mit élhet meg belül. Évek óta foglalkozom testelemzéssel, és gyerekkorom óta feltűnt, hogy mennyi szemtengely-ferdüléses cigánygyerek születik. Ennek pedig lelki oka: nem a valóságot látják, hanem annak torz képét. Mert közöttük is születnek egyre többen magas szintű lelkek, de a társadalmi szokásaik elemi szinten akadályozzák a magasabb képességek kinyílását.

Még írhatnék, de szerintem a lényeg érthető: ellenséggé lett kikiáltva a magyar a hazájában azon népek által, akiknek megélhetést, megbecsülést biztosított egykoron. Kedves cigány barátaim! Sajnálom, de én is azok mellé kell, hogy álljak, aki őstudást hordozó népünk megmentéséért fáradoznak. Szomorú lesz látnom, ha szemben fogunk állni egymással, de a ti döntésetek a ti kezetekben van!

És végül a nevem, hogy bosszút álljatok azon, hogy van véleményem, amit ti formáltatok ilyenné!

Áldásom a felismeréseitekre!

Málinger Zsolt

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lehetőségek

(Málinger Zsolt, 2010.04.09 18:27)

Köszönöm, hogy újfent őszinte véleményeddel emelted bejegyzésem nívóját. Látjátok,ez a különbség vélemény és vélemény között. Az őszinteség és a szókincs a szívig hatol, a többi kiskutyaf@sza. És itt Kínát emelném vicces példakép magaslatba: náluk annyi a kínai, hogy nincs cigó:) Tehát ideje nemzenetek pár gyermeket, kedves magyarok. Családunk már négy fővel támogatta a rendszert, és igyekeztünk nem segélyből megoldani a dolgot. Kedves országunkból kitekintgetők! Ami itt nincs, az ott sincs, sőt... És leszámítva azt a tucatnyi embert, akit életfeladata elszólít időszakosan, avagy végleg, inkább a szomszédos külföldivé vált területeket kéne belfölddé nemesíteni, és akkor lehet, hogy a mindenét felélt nyugati ember fog idekuncsorogni és szépet keresni.
Satöbbi...

cigós cucc

(dió108, 2010.04.09 17:55)

Miután elolvastam e sorokat, kinéztem meggyötört Ráday utcai házunk ablakán, hogy a szemközti ház első emeleti lakását albérlő cigányok gyerekei (kb. 9 és 15 évesek) még mindig köpködik-e és dobálják-e az erkélyükről az alattuk elhaladó gyalogosokat, és ha igen, leírom a véleményemet, élményeimet...

Az első gyermekkori cigány-élményem 4-5 éves koromban történt, a Haller utcai templom mellett partvisnyéllel kergettek cigány gyerekek és Nagypapám kabátja mögött kerestem menedéket. Az okára nem emlékszem, de idősebbek, nagyobbak voltak nálam és mondhatjuk, még "fegyverük" is volt. Ez volt a legelső "élményem".

A következő életre szóló élményem már elsős vagy másodikos koromhoz kapcsolódik. Anyám leküldött tejért az ABC-be (kispesti lakótelep, 80-as évek közepe) és szaros 100-200 Ft-ért a szememet akarták égő cigarettával kiégetni, miközben többen lefogtak és követelték, adjam oda a pénzem. Már akkor se voltam teljesen normális és eldöntöttem, ha kiégetik a szemem, akkor sem adom oda a pénzem. A szememhez közelítő parázsló cigarettára mindig emlékezni fogok... az utolsó pillanatban valami csoda folytán elengedtek. Legalább 10-en voltak. Ez volt a második "élményem".

További saját élményemmel nem terhelném az olvasót, pedig lenne bőven.

A túlnépesedésükkel kapcsolatban: egyszerűen szabályozni kellene a születések számát, ahogy más országokban szabályozzák a születést.Egy cigány legfeljebb 2 gyermeket hozhat a világra és utána "el kell kötni". Más megoldás nincs. A szép szó, vagy óvszer ingyenes osztogatása semmit nem ér. Ha valaki már kisgyerek korában "segílyes" szeretne lenni, -mert ezt látja otthon- ezzel nem sokat lehet kezdeni.

Sajnos az etnikai összecsapások végigkísérik az emberiség történelmét. Ha ezen az úton haladunk tovább, szerintem sem marad más megoldás: az egyik nép megsemmisíti a másikat az életben maradásért. Ugyanaz a természeti törvény fog érvényesülni, mint az állatok világában. Az állatok viszont, legalább csordába verődnek baj esetén...