Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orbán Viktor

2010.02.23

Orbán Viktor

Kép

Legfeltűnőbb érzelem az undor és a lenézés. Helyezkedős jellem, mivel tudja a saját értelmi képességeinek a határait. Talán ezt csapatszellemmel tudja valamelyest kompenzálni, de mivel hosszú távon nem bírja elviselni maga körül a nála okosabbakat, ezért óvatosan kell kezelni a közeledését. Önzetlenül nem cselekszik, mindig a mások általi elismerés motiválja. Akár erőszak által is megszerzi, amit akar, és ha kevésnek érzi magát ehhez, képes és hajlamos másokban is hasonló érzelmeket gerjeszteni. Valószínűleg a máját nem csak haraggal terheli és magas vérnyomása is arra mutat, hogy a saját érdekében gyors és hatékony megoldások mellett döntsön, nem vizsgálva a hosszú távú hatásokat. Kiegyensúlyozott értékrendje van, de nem veszi figyelembe a másféle érdekeket.

 

Összegzés: Szellemi képességei miatt nem jó vezető, de amennyiben a Fidesz-KDNP nyeri a választásokat, leginkább had,- és igazságügyi vonalon, vagy a sport területén lenne alkalmas poszt a számára. Amennyiben nem az a célja az országnak, hogy valódi ok nélküli szigorítások között éljen, nem ajánlom államfőnek. Viszont bárki mellett jó stratéga lenne, ha a célt mindig önmagával azonosítja.

 

Test: 2 Érzelem: 2 Szellemiség: 2 (1-3-ig skálán, és az arányokat figyelembe véve)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

válasz:"démoni" arc

(Málinger Zsolt, 2010.03.10 09:42)

Igazából sok összetevőből áll egy "démoni arc" ,de már a Bibliában is le van írva: a Fenevad száma emberi szám.
Most felsorolnék pár okot, amiért ijesztővé válhat egy arc (=jellem):

- sok harag, amelyet anyagi szinten a máj dolgoz fel (ettől zöldes színű és kimerült lesz az arc)
- a ragaszkodás és önzés, a gyűjtögetés, amellyel testi analógiában a vastagbél dolgozik (fakó és durva, göröngyös lesz tőle a bőr, valamint az alsó ajak kiduzzad, rücskös lesz, főként, ha mindehhez nincs megfelelő folyadék/érzelem-bevitel)
- önimádat és az adásra való képtelenség, amely a szívre, így az arcon annak állapotjelölőjére hat (ez esetben karvaly orr, tehát a test felé/önmaga felé visszahajló, általában feszes orr, felhúzott orrcimpákkal)
- erőteljes vágykiélés, és a testi élvezetek hajszolása, amely a szemöldökök vastagságában, és általában mély, árnyalt szemzugban nyilvánul meg

Az aktuális személyen nem annyira látható jegyeket most mellőzöm :)

Köszönöm a megjegyzésedet. Áldás-OM a felismeréseidre. MINDIG SZÍVBŐL NÉZZ A VILÁGRA!

diomail2@hotmail.com

(dió, 2010.03.10 00:48)

A démoni arc is annak a jele, hogy a sötét oldalnak dolgozik :)