Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vona (Zsivrievicz?) Gábor

2010.02.24

Vona (Zsivrievicz) Gábor

 

Kép

 

Nagyon érzelmes ember, de rendkívül büszke. Sok bántás tükröződik az arcán, ezért megnyilvánulásai sajnos nem mindig azt mutatják, milyen is valójában. Hatalmas szeretetéhsége van, és mindent megtesz a barátaiért. Ugyanakkor túlságosan el tudja ragadtatni magát, ezért óvatosan helyezkedjünk szembe az általa megkérdőjelezhetetlen igazságokkal.

Nem ismer lehetetlent, viszont fejtartásán látszik, hogy menekül a múlttól. Édesanyja iránti keserű érzelmeket vetíti ki mindazokra, akik nem fogadják el őt.

A sok tűz, amivel nekikezd dolgoknak, elegendő a környezetének előrelépéséhez is. De a lépés irányát hajlamos ő megmondani. Ha éppen érzelmileg kiegyensúlyozott, akkor nagyon jó logikai képességekről tesz bizonyságot.

 

Összegzés:

Változtató ember, aki mellé kell egy érzelmileg kiegyensúlyozott társ, barát, akire hallgat. Amennyiben a Jobbik nyerné a választásokat, óvatosan bár, de őt alkalmasnak találnám az államfő posztra, de csak egy feltétellel: ha képes Magyarországra úgy nézni, mint szerető, védelmező és megbocsátó édesanyára.

 

Test: 2 Érzelem: 3 Szellemiség: 2 (1-3-ig skálán, az arányokat figyelembe véve)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.